[Geoinquiets Barcelona] Apunta't a les Jornades de SIG Lliure, Geotech & Spatial Data Science

Josep Sitjar Suñer josep.sitjar a udg.edu
dim feb 13 05:54:16 PST 2024


Les inscripcions ja estan obertes per a les Jornades de SIG Lliure, Geotech & Spatial Data Science<https://www.jornadassiglibre.org/> que tindran lloc els dies 12 i 13 de juny del 2024 a la ciutat de Girona.

No et perdis l'oportunitat de viure dos dies plens d'aprenentatge, intercanvi de coneixements i networking amb professionals apassionats i experts en el camp de les geotecnologies lliures i la Ciència de Dades Espacials.


Inscriu-te ara i sigues part d'aquesta comunitat #siglibre2024 #geodatascience2024!

+ info: https://www.jornadassiglibre.org/inscripcion/



Open call, Last call!

Si vols participar activament al programa de les Jornades de SIG Lliure, Geotech & Spatial Data Science<https://www.jornadassiglibre.org/> d'aquest any, t’animem a compartir una comunicació, lightning talk o workshop durant l'esdeveniment.

La convocatòria és oberta i s'accepten temes sobre visualització de dades, anàlisi espacial, desenvolupament de programari, webmapping, observació de la Terra, ciència de dades, geoestadística, machine learning, dades obertes i més.

Hi ha tres modalitats de participació:

✱ Comunicacions | 30 minuts

✱ Ligthening talks | 5 minuts

✱ Workshops | 2 hores

Data límit: 29 de febrer de 2024.



+ info: https://esdeveniments.udg.edu/106437/detail/jornadas-de-sig-libre-2024-geotechspatial-data-science-envio-de-propuestas-de-comunicacion-y-worksh.html



Les Jornades de SIG Lliure són una iniciativa del SIGTE-Universitat de Girona gràcies al patrocini de: Geoinnova, Infraplan, CNIG-IGN, Elastic i Nexus Geographics.

Si vols col·laborar amb l'esdeveniment, posa’t en contacte amb nosaltres: infosiglibre a udg.edu.


--

Josep Sitjar
Analista SIG / Programador web
Servei de Sistemes d'Informació Geogràfica

--
Universitat de Girona
SIGTE
--
Pl. Ferrater Mora 1
17004 Girona
Tel +34 972 418 039
josep.sitjar a udg.edu

Lloc web: https://www.udg.edu/sigte
Twitter: http://twitter.com/SIGTE_UdG

--
Aquesta informació i els seus arxius annexos són confidencials. S’adrecen exclusivament a la persona destinatària. En queda prohibida la utilització, còpia o reproducció per part de qualsevol altra persona. Si rebeu aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber per correu electrònic i que l’elimineu.
Esta información y los archivos adjuntos son confidenciales. Se dirigen exclusivamente a la persona destinataria. Queda prohibida su utilización, copia o reproducción por parte de cualquier otra persona. Si recibe este mensaje por error, le rogamos que nos lo comunique de inmediato por correo electrónico y que proceda a su destrucción.
This information and the attached files are confidential and intended exclusively for the addressee. Their use, copy or reproduction by any other person is prohibited. If this message has been received in error, please notify us immediately by  e-mail and delete it.
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://lists.osgeo.org/pipermail/barcelona/attachments/20240213/f31c7413/attachment-0001.htm>


Més informació sobre la llista de correu Barcelona