[mapguide-users] IE, AJAX and Tooltip Images

Scott McFarlane scott at geotropix.com
Tue Mar 13 16:56:00 EDT 2007

Hi Andy,


I experienced the flickering tooltip on IE without referencing an image. In
my case, I was trying to display a two-column <table> element with a few
rows, displaying a set of property/value pairs for the selected object. On
Firefox it works great, on IE the tooltip flashes continuously. Have you
seen this behavior?


- Scott



From: mapguide-users-bounces at lists.osgeo.org
[mailto:mapguide-users-bounces at lists.osgeo.org] On Behalf Of Andy Morsell
Sent: Monday, March 12, 2007 12:51 PM
To: 'MapGuide Users Mail List'
Subject: [mapguide-users] IE, AJAX and Tooltip Images


This was a topic many months (or more like a year) ago.  When images are
referenced in the tooltip for a layer, the AJAX viewer with Internet
Explorer can yield some very odd results.  If it takes too long for the
image to be returned, say more than 4 or 5 seconds, it's like it tries to
call the image again and then this causes a loop which makes the tooltip to
appear to blink.  For an example that I just ran into, see
http://mapguide.spatialgis.com/mapguide/spokanemaps/.  When you float your
mouse over one of the camera symbols, a DOT traffic camera image should
appear, but often times results in the above behavior.  This works just fine
in Firefox.

Should I enter this as a bug into Trac?  I think it had been previously
entered into Project Tracker so I don't want to duplicate anything.  Thanks.

Andy Morsell, P.E. 
Spatial Integrators, Inc. 
 <http://www.SpatialGIS.com> http://www.SpatialGIS.com 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.osgeo.org/pipermail/mapguide-users/attachments/20070313/82462304/attachment.html

More information about the mapguide-users mailing list