[OpenLayers-Users] theme: null = vanished buttons!?

R. Ortner reinhard.ortner at edu.fh-kaernten.ac.at
Sat Nov 10 04:02:49 EST 2007

thx for the link but this link was the reason i tried the {theme: null}
thing; and it worked but not solving my problem cause this is what causing
my problem with the vanished buttons!

maybe i dont understand it right but maybe someone can point me to the

Christopher Schmidt-4 wrote:
> On Fri, Nov 09, 2007 at 01:11:45AM -0800, R. Ortner wrote:
>> Hi,
>> I have a really annoying problem with my map.
>> I have a application where I have nearly every mapcontrol outside the
>> map.
>> Everything worked  fine (except the black background behind the overview)
>> till i used {theme:null} within my options to remove the background from
>> my
>> overviewmap.
>> After that the buttons for the editingtoolbar and the buttons for the
>> mousetoolbar are vanished from my application. I can still enable the
>> background for them and I see that the background for these buttons are
>> still at the right place but the buttons itselfe vanished without a
>> trace.
> http://dev.openlayers.org/sandbox/crschmidt/osm/examples/custom-style.html
> Read the text there.
> Regards,
> -- 
> Christopher Schmidt
> MetaCarta
> _______________________________________________
> Users mailing list
> Users at openlayers.org
> http://openlayers.org/mailman/listinfo/users

View this message in context: http://www.nabble.com/theme%3A-null-%3D-vanished-buttons%21--tf4776523.html#a13680407
Sent from the OpenLayers Users mailing list archive at Nabble.com.

More information about the Users mailing list