[QGIS-trac] [Quantum GIS] #1377: Attribute table doesn't show any rows after shapefile update

Quantum GIS qgis at qgis.org
Fri Oct 24 18:16:13 EDT 2008

#1377: Attribute table doesn't show any rows after shapefile update
   Reporter:  jdenisgiguere                     |              Owner:  nobody       
       Type:  bug                               |             Status:  new          
   Priority:  major: does not work as expected  |          Milestone:  Version 1.0.0
  Component:  GUI                               |            Version:  HEAD         
   Keywords:                                    |   Platform_version:               
   Platform:  Debian                            |           Must_fix:  Yes          
Status_info:  0                                 |  
 When I add a feature to a shapefile dataset. I can't see the new feature
 in the attribute table.
 If I close the attribute table, I can't see any dat in attribute table.
 I must remove layer and add it back to get correct attribute table.

 Step to reproduce:
  * Open a shapefile containing point (I can give a simple dataset if it is
  * Open associated attribute table
  * Make layer editable
  * Select a point
  * Copy the point
  * Paste the point
  * Look for the duplicate point in attribute table (you won't see it)
  * Close attribute table
  * Open attribute table (you won't see any row)

 I'm using svn trunk r9537 on ubuntu 8.04

Ticket URL: <http://trac.osgeo.org/qgis/ticket/1377>
Quantum GIS <http://qgis.org>
Quantum GIS is an Open Source GIS viewer/editor supporting OGR, PostGIS, and GRASS formats

More information about the QGIS-trac mailing list