[Qgis-user] Qgis problem with library

Gianluca Gasperini gluca_gasperini at yahoo.it
Fri Oct 7 02:37:04 EDT 2011

thanks, I renamed the library and now Qgis works! 

Thanks a lot for your tip

At the moment I don't have other application that are not working, in each case I didn't deleted the library, I just renamed.

Thanks again now I can work normally


Da: Goyo <goyodiaz at gmail.com>
A: Gianluca Gasperini <gluca_gasperini at yahoo.it>
Inviato: Lunedì 3 Ottobre 2011 18:14
Oggetto: Re: [Qgis-user] Qgis problem with library

Go to your windows/system32 directory, look for libeay32.dll and rename it.

WARNING: this can potentially break some other application. If that's
the case you can rename the file back to its original name.

2011/10/3, Gianluca Gasperini <gluca_gasperini at yahoo.it>:
> Deat all,
> I'm new of this list but it's already 3 years that I'm working with QGIS and
> At the moment I've several problems with qgis 1.7.1 on Win xp (QGIS is
> downloaded by osgeo4w installer)
> when I start QGIS the application doesn't stat and I reiceive back a window
> with title 'qgis.exe - Ordinale non trovato'
> inside of the window is write:
> ' impossibile trovare l'ordinale 3109 nella libreria di collegamento
> dinamico LIBEAY32.dll'
> on the window I can only click ok and QGIS doesn't start
> I tried to reinstall all the desktop suite by the OSGEO4W launcher but Qgis
> doesn't work
> thanks for your help
> Regards
> Gianluca
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.osgeo.org/pipermail/qgis-user/attachments/20111007/d5c13207/attachment.html

More information about the Qgis-user mailing list