[Qgis-user] Re: Rasterlite layer is just a black box

Ramon Andiñach custard at westnet.com.au
Fri Mar 9 03:19:50 EST 2012


Big black box. 

I take it that's how I was supposed to open it?

-ramon.

On 09/03/2012, at 15:48, ASAHI Kosuke <asahi at hcc.co.jp> wrote:

> Hi ramon.
> 
> How about use Layer→Add Raster Layer on qgis main menu?
> 
> (2012/03/09 16:36), Ramon Andiñach wrote:
>> Jukka's file is not working in 1.7.4 or 1.9.90 (osgeo) on my win7 box, even with the updated dll.
>> 
>> I've loaded it through the DB manager. Using Layer->Add Spatialite Layer not working for me as it doesn't think there's any spatial layers (This could be driver error, I don't usually use SQL sources), but dragging the raster layer in I can see that there *is* information in the layer, but not in the raster field.
>> 
>> -ramon.
>> 
>> P.S. What's a BLOB.
>> 
>> On 09/03/2012, at 9:09, ASAHI Kosuke<asahi at hcc.co.jp>  wrote:
>> 
>>> Hi Jukka.
>>> 
>>> My QGIS in WinXP work fine with rasterlite., but i need update sqlite3.dll.
>>> Please try download latest dll, and copy to OSGeo4w\bin.
>>> http://www.sqlite.org/download.html
>>> 
>>> (2012/03/09 4:49), Jukka Rahkonen wrote:
>>>> Paolo Cavallini<cavallini at ...>   writes:
>>>> 
>>>>> 
>>>>> Il 08/03/2012 19:45, Giovanni Manghi ha scritto:
>>>>>> On Thu, 2012-03-08 at 18:27 +0000, Jukka Rahkonen wrote:
>>>>>>> Hi,
>>>>>>> 
>>>>>>> Somebody had similar issue in January. QGis 1.9.0 opens rasterlite database
>>>> fine
>>>>>>> but the image does not show.
>>>>>> 
>>>>>> Hi,
>>>>>> 
>>>>>> here it shows just fine. I'm using qgis-master on Ubuntu 11.10 64 bit.
>>>>> 
>>>>> Just tested loading it from the browser, it works well.
>>>>> Perhaps you can share a sample so we can test?
>>>>> All the best.
>>>> 
>>>> You mean my test database? As I wrote, it is here
>>>> http://latuviitta.org/documents/herttoniemi.sqlite
>>>> 
>>>> I am on Windows Vista (32-bit), and QGis is from OSGeo4W. And the info tool
>>>> reports pixel values (0,0,0) all over the image area. QGis version is
>>>> 
>>>> 
>>>> QGIS version
>>>> 1.9.90-Alpha
>>>> QGIS code revision
>>>> f61988e
>>>> Compiled against Qt
>>>> 4.7.1
>>>> Running against Qt
>>>> 4.7.1
>>>> GDAL/OGR Version
>>>> 1.8.1
>>>> GEOS Version
>>>> 3.2.2
>>>> PostgreSQL Client Version
>>>> 8.3.10
>>>> SpatiaLite Version
>>>> 2.4.0
>>>> QWT Version
>>>> 5.2.1
>>>> This copy of QGIS writes debugging output.
>>>> 
>>>> -Jukka Rahkonen-
>>>> 
>>>> 
>>>> 
>>>> _______________________________________________
>>>> Qgis-user mailing list
>>>> Qgis-user at lists.osgeo.org
>>>> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
>>>> 
>>> 
>>> --
>>> ASAHI Kosuke
>>> 
>>> _______________________________________________
>>> Qgis-user mailing list
>>> Qgis-user at lists.osgeo.org
>>> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
>> _______________________________________________
>> Qgis-user mailing list
>> Qgis-user at lists.osgeo.org
>> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user
>> 
>> 
> 
> -- 
> ASAHI Kosuke
> 
> _______________________________________________
> Qgis-user mailing list
> Qgis-user at lists.osgeo.org
> http://lists.osgeo.org/mailman/listinfo/qgis-user


More information about the Qgis-user mailing list