[Geoinquiets Barcelona] RV: El Govern aprova el Pla cartogràfic de Catalunya

Ruiz Almar, Ernest ERuiz at amb.cat
Thu May 20 06:00:42 EDT 2010


M'ha arribar això

Ernest Ruiz
El Govern aprova el Pla cartogràfic de Catalunya


 *   El Pla cartogràfic de Catalunya és l'instrument per a la planificació de la geoinformació de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, determina i planifica la geoinformació comuna amb l'Administració Local de Catalunya.


 *   Aquest Pla aproxima la geoinformació catalana a les especificacions europees de la Directiva INSPIRE (Infraestructure for Spatial Information in Europe) en termes de característiques tècniques, planificació temporal, qualitat, interoperabilitat i subsidiarietat.


El Govern de la Generalitat ha aprovat el Pla cartogràfic de Catalunya, l'instrument bàsic de la planificació de la geoinformació de la Generalitat, que té per objecte la determinació dels objectius i la coordinació de les activitats cartogràfiques, la constitució i la millora permanent de la infraestructura d'informació geogràfica de Catalunya.


Aquest pla identifica els conjunts d'informació geogràfica que l'Administració de la Generalitat i l'Administració local de Catalunya produeixen i utilitzen, i en determina l'estructura, la qualitat, la disponibilitat, la interoperabilitat, l'actualització i les condicions d'accés.


Coordinació de les activitats cartogràfiques


El Pla cartogràfic de Catalunya conté les bases generals d'actuació per programar, finançar i executar les activitats coordinades, així com el catàleg d'informació geogràfica amb els objectius, les prioritats i els nivells mínims de qualitat, actualització i disponibilitat de l'activitat cartogràfica i d'informació geogràfica relacionada a càrrec de les administracions.


D'aquesta manera, el Pla engloba l'anàlisi de la geoinformació oficial, les característiques d'organització i la utilització de la Infraestructura d'Informació Geogràfica a Catalunya.



Per últim, s'inclouen dins el mateix les mesures de foment i la promoció dels serveis cartogràfics públics i privats i de la recerca, i la relació d'ens locals i d'altres subjectes que duen a terme activitats cartogràfiques i d'informació geogràfica a Catalunya.


Vigència del Pla



El Pla cartogràfic de Catalunya té vigència indefinida, no obstant, en funció de les necessitats d'informació, la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya anualment pot actualitzar els estudis i les dades. Tanmateix, s'ha de revisar cada vuit anys.


________________________________
La informació inclosa en aquest correu electrònic és CONFIDENCIAL, i és per a ús exclusiu del destinatari. Si vostè llegeix aquest missatge i no n'és el destinatari, li informem que està totalment prohibida la divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li demanem que ens ho notifiqui i ens retorni aquest missatge, i a més que l'esborri. Gràcies.

Abans d'imprimir aquest e-mail pensi en el medi ambient.

La información incluida en este correo electrónico es CONFIDENCIAL, siendo para uso exclusivo del destinatario. Si Vd. lee este mensaje y no es el destinatario, le informamos de que está totalmente prohibida la divulgación, distribución o reproducción de este comunicado y le agradeceríamos lo notificara y lo devolviera a la dirección arriba indicada, borrando el mensaje original. Gracias.

Antes de imprimir este e-mail piense en el medio ambiente.

This email and the information within are CONFIDENTIAL and it is intended exclusively for the addressee. If this message has been received in error, you are not entitled to use, disclose, distribute copy or rely on this email in any way. Please notify us immediately by email and delete it from your system.

Please consider the environment before printing this email.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.osgeo.org/pipermail/barcelona/attachments/20100520/c750f261/attachment.html


More information about the Barcelona mailing list