[Dutch] 13 dec. Missing Maps Mapathon in Antwerpen

Willy Bakker friesewoudloper op gmail.com
Ma Nov 24 11:19:25 PST 2014


Beste leden van de mailinglijst,

13 december organiseert de Belgische OpenStreetMap community een Missing Maps Mapathon. Het Missing Maps project is een samenwerkingsverband tussen Artsen Zonder Grenzen, het Amerikaanse en Britse Rode Kruis en het Humanitarian OpenStreetMap Team (HOT). Kijk voor meer informatie over Missing Maps bijvoorbeeld hier http://www.missingmaps.org of hier http://www.radio1.be/programmas/vandaag/%E2%80%9Cmissing-maps%E2%80%9D-brengt-de-wereld-kaart.
Het zou heel leuk zijn wanneer we met een groepje Nederlandse (aspirant) mappers afreizen naar Antwerpen. Niet alleen leerzaam en nuttig, maar ook gezellig! (We gaan dan 's avonds natuurlijk ook even het uitgaansleven in de stad in kaart brengen...) Wellicht doen we dan ook inspiratie op om een Missing Maps Mapathon in NL te organiseren.
Hoe dan ook, wil je op 13 dec. meedoen met de mapathon, laat het me weten en geef je op via http://osm.be/nl/content/missing-maps-mapthon.

Vriendelijke groet,

Willy Bakker
friesewoudloper

N.B.: Ook al heb je nog nooit iets ingetekend in OpenStreetMap, je bent van harte welkom. Voor beginners is er een introductie, waarna ook zij aan de slag kunnen.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.osgeo.org/pipermail/dutch/attachments/20141124/d982f6c0/attachment.html>


More information about the Dutch mailing list