[OSGeo Suomi] GI Norden 2011 Turussa - kommentteja ohjelmaan

Jokela Sanna sanna.jokela at varsinais-suomi.fi
Mon Aug 23 08:24:25 EDT 2010


Hei kaikki Osgeo-listalaiset!

Suomen paikkatietoalan yhdistys ProGIS ry järjestää yhteistyössä Lounaispaikan eli Varsinais-Suomen paikkatietokeskuksen ja GI Norden ry:n kanssa ensi kesänä konferenssin Turussa aiheella "New culture of Using GIS". GI Norden Conference nimellä kulkeva vuotuinen tapahtuma järjestetään siis pitkästä aikaa Suomessa. Ajankohtana on 7.-9.6.2011 ja paikkana siis kulttuurin kehto eli Turku.

ProGIS:n hallitus toivoisi teiltä kommentteja ja ideoita konferenssin ohjelmaan, sillä yhtenä sessioaiheena on "Open Source technology changing the working culture with GIS". Sen alle on ajateltu mm. seuraavia osioita:

. Source for technological innovations
. Introductions to new tools
. Good experiences and solutions
. Change of working culture from desktop to web portals

Ohessa alustava luonnon ohjelmasta, johon voitte antaa muutenkin kommentteja. Virallinen ohjelma tehdään syksyn aikana, joten tämä vain tälle listalle jakoon. 

Lisäksi esitelmän aiheita voi jo alkaa ehdottelemaan. Syyskuussa avaamme varsinaisen abstraktien haun. Voimme ProGIS:n kautta markkinoida myös OSGeo Suomea enemmän, jos haluatte vaikka jotenkin osallistua mukaan konferenssin järjestelyihin.

Yksi idea, mitä konferenssin yhteydessä voitaisiin toteuttaa on Open Source and GIS workshop, jossa halukkaat tahot voisivat opettaa avoimen lähdekoodin ohjelmistojen käyttöä yleisölle. Käyttöön voidaan saada tietokoneluokka ja osallistujilla voidaan teettää etätehtäviä ennen konferenssia. Löytyisikö tältä listalta innokkaita opettajia, joita voisimme käyttää hyväksi konferenssijärjestelyissä?

Hoidan konferenssisuunnittelua lokakuun puoleen väliin asti, jonka jälkeen Juha Riihelä Varsinais-Suomen liitosta jatkanee asian parissa taistelua.

Meihin molempiin ja ProGIS ry:n sihteeriin (Riikka Kivekäs) voi olla yhteydessä asian suhteen jos tulee kysyttävää tai tiedotettavaa.

ProGIS ja Lounaispaikkaterveisin,

Sanna Jokela
www.lounaispaikka.fi
Ratapihankatu 36
20101 Turku
Finland
+358 40-7664607

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: GI_norden2011_v2.pdf
Type: application/pdf
Size: 88286 bytes
Desc: GI_norden2011_v2.pdf
Url : http://lists.osgeo.org/pipermail/finland/attachments/20100823/0093f979/GI_norden2011_v2-0001.pdf


More information about the Finland mailing list