[Lizmap] HTTP request failed!

Paolo Cavallini cavallini at faunalia.it
Fri May 29 01:38:16 PDT 2020


Hi all,
in the other project the error is due to WMS layers. They are shown
correctly on the desktop, not on the web. They are of the type:

      <layer-tree-layer name="Prostorni plan Istarske ┼żupanije - Izmjene
i dopune KN_1_1" checked="Qt::Unchecked" providerKey="wms" expanded="1"
id="Prostorni_plan_Istarske_┼żupanije___Izmjene_i_dopune_KN_1_1_cbefa1d2_8578_4169_beac_b52754b907c1"
source="contextualWMSLegend=0&crs=EPSG:3765&dpiMode=7&featureCount=10&format=image/png&layers=HR_ISPU_PPZP_00018_R07_KN_1_1&styles&url=https://gis1.mgipu.hr/srv1/PPRasterZ18_Public/wms"
legend_exp="">

The authdb has been configured, and it works because a google layer does
not throw an error.

Thanks for any hint.

Il 29/05/20 08:50, Paolo Cavallini ha scritto:
> Got it: the project being based on gpkg, www-data requires write access
> to the file.
> I have now another project, based on shp + wms, who shows the same
> error, investigating.
> Cheers.
> 
> Il 29/05/20 08:25, Paolo Cavallini ha scritto:
>> Hi all,
>> on a new LM instance I'm getting an error for the events demo project:
>> file_get_contents(http://127.0.0.1/cgi-bin/qgis_mapserv.fcgi?map=%2Fhome%2Fpaolo%2FDocuments%2FGis%2Flizmap%2Fgeogrupa%2Fevents%2Eqgs&request=GetCapabilities&service=WFS&version=1%2E0%2E0):
>> failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server
>> Error
>> whereas for the montpellier project all goes smooth. On another LM
>> instance on the same server both works fine.
>> I suspect this may have something to do with http>https redirect, done
>> automatically by certbot in the second case, but I cannot find a pattern.
>> I'll grateful of any hint.
>> Cheers.
>>
> 

-- 
Paolo Cavallini
www.faunalia.eu - QGIS.org
training, support, development on QGIS, PostGIS and more


More information about the Lizmap mailing list