<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        mso-fareast-language:EN-US;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
pre
        {mso-style-priority:99;
        mso-style-link:"HTML Vorformatiert Zchn";
        margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:10.0pt;
        font-family:"Courier New";}
span.E-MailFormatvorlage17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
span.HTMLVorformatiertZchn
        {mso-style-name:"HTML Vorformatiert Zchn";
        mso-style-priority:99;
        mso-style-link:"HTML Vorformatiert";
        font-family:"Courier New";
        mso-fareast-language:DE;}
span.y2iqfc
        {mso-style-name:y2iqfc;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        mso-fareast-language:EN-US;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 2.0cm 70.85pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="DE" link="#0563C1" vlink="#954F72">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal">Hi List,<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">I wish you all a happy New Year!<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">I am trying to setup Mapproxy 1.14 in my MS Server 2019.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">maybe i missed something and you can help me<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal"><u>I installed <o:p></o:p></u></p>
<p class="MsoNormal"><i>Server Version: Apache/2.4.52 (Win64) mod_fcgid/2.3.10-dev mod_wsgi/4.9.0 Python/3.9<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>Server MPM: WinNT<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>Apache Lounge VS16 Server built: Dec 17 2021 10:17:38<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal"><u>Installed dependencies<o:p></o:p></u></p>
<p class="MsoNormal"><i>setuptools-60.1.1-py3-none-any.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>certifi-2021.10.8-py2.py3-none-any.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>pyproj-3.3.0-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>wheel-0.37.1-py2.py3-none-any.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>numpy-1.21.5-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>GDAL-3.3.3-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>Pillow-8.4.0-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>PyYAML-6.0-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>Shapely-1.8.0-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>MapProxy-1.14.0-py2.py3-none-any.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>mod_wsgi-4.9.0-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>lxml-4.7.1-cp39-cp39-win_amd64.whl<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal"><u>My mod_wsgi.conf<o:p></o:p></u></p>
<p class="MsoNormal"><i>LoadFile "C:/Python39/python39.dll"<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>LoadModule wsgi_module "C:/Python39/lib/site-packages/mod_wsgi/server/mod_wsgi.cp39-win_amd64.pyd"<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>WSGIPythonHome "C:/Python39"<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>WSGIPythonPath "C:/Python39/lib/site-packages"<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i><o:p> </o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>WSGIScriptAlias /mapproxy "C:/srv/mapproxy/config.py"<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i><o:p> </o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i><Directory "C:/srv/mapproxy"><o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>Require all granted<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i></Directory><o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal"><u>Config.py<o:p></o:p></u></p>
<p class="MsoNormal"><i>from logging.config import fileConfig<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>import os.path<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>fileConfig(r'C:\srv\mapproxy\log.ini', {'here': os.path.dirname(__file__)})<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>from mapproxy.wsgiapp import make_wsgi_app<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><i>application = make_wsgi_app(r'C:\srv\mapproxy\mapproxy.yaml', reloader=True)<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">Using test server<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><i>   mapproxy-util serve-develop c:/srv/mapproxy/mapproxy.yaml<o:p></o:p></i></p>
<p class="MsoNormal">Mapproxy runs fine,<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">but it doesn't start using Apache<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">the Apache log says<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">[Tue Jan 11 16:19:47.467682 2022] [wsgi:info] [pid 5708:tid 5004] mod_wsgi (pid=5708): Create interpreter 'localhost|/mapproxy'.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">[Tue Jan 11 16:19:47.498930 2022] [wsgi:info] [pid 5708:tid 5004] [client 127.0.0.1:53451] mod_wsgi (pid=5708, process='', application='localhost|/mapproxy'): Loading Python script file 'C:/srv/mapproxy/config.py'.<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">But using „localhost/mapproxy“ in Browser nothing happens. No errors in logs<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">All Ideas are welcome<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:DE">Viele Gre<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="mso-fareast-language:DE">Robert Kulawik<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
</div>
</body>
</html>